![]() |
| Πιο τραγανά από ποτέ |
Υλικά
Στήθος από 2 κοτόπουλα φιλέτο
2 μεγάλα αυγά χτυπημένα
1/2 φλ.τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλ.τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό
1/2 φλ.τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
1 πακέτο Armoniche
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα σε κομμάτια πάχους ενός δαχτύλου.
Βάζουμε το αλεύρι με το αλάτι σ' ένα πιάτο, το σιμιγδάλι με την φρυγανιά σε ένα άλλο και τέλος χτυπάμε καλά τ΄αυγά.
Περνάμε τα φιλετάκια ένα - ένα από το αλεύρι, το αυγό και τέλος την φρυγανιά με το σιμιγδάλι.
Τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστούν 1/2 ώρα.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν κι απ' τις δύο μεριές.
Σε νερό που βράζει προσθέτουμε αλάτι χονδρό.
Ρίχνουμε μέσα τις armoniche και ανακατεύουμε.
Βράζουμε 10 λεπτά.
Σουρώνουμε και λαδώνουμε.
Σερβίρουμε με σάλτσα ντομάτας.
Για τη σάλτσα ντομάτας: εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου