Υλικά
2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα γάλα
1κούπα αλέυρι
Λίγο αλάτι
Βούτυρο για τα φορμάκια
Εκτέλεση
Βάζω όλα τα υλικά σ' ένα μπωλ και τα ανακατεύω καλά μέχρι να γίνουν ένας ομοιογενής χυλός.
Βουτυρώνω καλά φορμάκια για cap cakes
Τα γεμίζω κατά τα 3/4 με τον χυλό.
Τα βάζω σε κρύο φούρνο και τα ψήνω στους 240 C για 20'.
Προσοχή!!!!!!! Δεν ανοίγω τον φούρνο καθόλου γιατι τα popovers θα καθίσουν.
Τρώγονται πασπαλισμένα με άχνη ζάχαρη, γεμισμένα με πραλίνα φουντουκιού, με κρέμα ζαχαροπλαστικής αρωματισμένη, ακόμα να τα γεμίσουμε με οτιδήποτε γλυκό ή αλμυρό μπορούμε να φανταστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου